Thursday, June 23, 2011

SEM 2

ASSALAMMUALAIKUM ! :)

pergh ! sedar tak sedar , seminggu lagi cuti nak habis der ! bukan nak berlagak an , tapi mang dah ternyata aku dah hampir pasti nak declare senior HAHA :p 
Tapi ! ramai member aku kat luar sana tuh yang sebaya dengan aku dah masuk SEM 3 ,
jangan nak berlagak la wei , cuma beza 6 bulan jeh senior -..- 

Aku nescaya ramai member-member aku yang menanti lembaran baru ini , 
ada yang nak berubah *aku lah tuh , ada yang nak tunjuk phone baru HAHA :p 
aku pasti korang kat luar tuh , mesti ada yang dah siap sedia dengan pakaian baru kan kan ?
biasa lah broo dan akak oy mesti nak bergaya hari pertama macam aku , opss silap HAHA :p

Malas nak dipanjang kan cerita , jadi aku ucap kan selamat kembali pada mereka yang diluar sana , terutamanya student politeknik Shah Alam .


haishh~ ta sabar ni nak masuk balik , lama-lama cuti pun boleh buad otak jem ! HAHA :D






1 comment:

-[miracle]- said...

ehh cuti dah nak habis laa. wohoo ~ :D