Saturday, December 24, 2011

Curi ! hahahaha

ASSALAMMUALAIKUM !


Ngenggg Ngengg jangan marah ia kalau aku sudah lama tak meng-update Blog ni , nak kata busy tak ada lah busy mana , mungkin sebab perasaan malas yang membuak kot ? hahahaha :P rasa macam dah bersawang jeee hahahaha .

Okay hari ni aku nak mula vacum balik blog yang bersawang ni , dengan mencuri ayat ayat dari Teman istimewa aku , yang mana mungkin antara korang mengenali dirinya , nama nya 
Nur Afiqah Binti Zairizal ! :D 

Ini antara ayat ayat yang dicungkil keluar oleh beliau , dimana ianya berkait rapat dengan kenangan kenangan sepanjang bersama dengan beliau dan masih bersama hehe :) 
baca dari bawah korang akan faham , sebab ni original copy&paste dari Twitter dia hehe maaf  :D

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita selalu lawan bowl kan yunx ! awk slalu kalah. ehem . lalala ~ awak gak kalah ! pedulik pedulik ! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak cari rumah sy dengan dayat. sampai petang! pastu awk cuma snap gambar peti surat dpn umah sy, & berlalu pulang...
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita first time awk cari rumah sy , awk da sesat jauh sgt! sbb sy cume bagi lot & nama jalan. sy ta btaw pon specific place. :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita sebelum skype, sy penah ckp jgn jatuh hati kat sy kan? awk mungkir janji . haha. break the rules sometimes, bru ceria hidup :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak pernah type ini kat kat twitter SRSDMSA . igt lagi? masa awk tengah dlm proses ngorat sy . haha ngade kan ? :P
7 Dec 
»

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita saya tgh baca balik post wall kita yg dulu2. time March tahun lepas pun awk da start flirting say ily kan? haha gatay ! :P
7 Dec Favorite Retweet Reply

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita saya panggil awak abg bot sebab masa sy kenal awk, awk botak ! pgl abg bot. for short, jd abg bot ! haha :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita timu tu, awak belikan saya rantai & cincin silver. saya masih simpan sampai skrg. terimakasihsayang <3
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita igt tak kita date dgn jamil skali. time tu, ta pandai date ber2 lg. mesti ada org ke3 & kwn2 kan? :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak penah janji nak belikan sy eskrem nombo ekor kan? & sy gembira dpt makan. sedaaap :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita selalu gado pasal internet slow. awak salahkan streamix, sy salahkan p1. tu la awk, guna p1 ag. p1 ta hebak ah ! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita setiap hari jumaat malam, awk mesti g main futsal . tp sebelum tu, kita skype dulu. Biasanya, 1-2 pagi bru awk pegi . :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak pernah main gitar lagu Sum41-Pieces kan? hehe sweetnya. tp, main gitar je bagus. bila masuk part nyanyi, terabur. :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita raya pertama kita bersama, ta dpt celebrate kan. sbb sy di indonesia. jdi, ta dpt raya rumah awk. :(
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita timu tu, awak belikan saya rantai & cincin silver. saya masih simpan sampai skrg. terimakasihsayang <3
7 Dec Favorite Retweet Reply

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita igt tak kita date dgn jamil skali. time tu, ta pandai date ber2 lg. mesti ada org ke3 & kwn2 kan? :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak penah janji nak belikan sy eskrem nombo ekor kan? & sy gembira dpt makan. sedaaap :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita selalu gado pasal internet slow. awak salahkan streamix, sy salahkan p1. tu la awk, guna p1 ag. p1 ta hebak ah ! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita setiap hari jumaat malam, awk mesti g main futsal . tp sebelum tu, kita skype dulu. Biasanya, 1-2 pagi bru awk pegi . :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak pernah main gitar lagu Sum41-Pieces kan? hehe sweetnya. tp, main gitar je bagus. bila masuk part nyanyi, terabur. :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#Kenangankita sy selalu geget tangan awk . sakit kan? awk tapenah sakitkan sy walau sikit . hmm. teruknya sy -,-
7 Dec Favorite Retweet Reply

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita tiap kali sy nk pergi jauh, awk mesti ta wish goodbye. sy sedih. tp, sy tawu awk sbnrnye ta mampu nk ucap slmt tggal. kan ? :(
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita slalu skype smpi tgah malam. setaip kali masuk hari baru, kita mesti sambut B'day! ntah b'day sape2 ntah . haha :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita pernah pura pura gadoh kat FB kan? padahal nga skype gelak gelak. ngengade. sume idea awk. jahat jahat ! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak ta pernah marah, tengking atau buat segala perkara yg menyakitkan sy. apasat laa baik sgt . -,-
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita ma ckp "mama suka la dgn budak tu. sopan. berbudi bahasa". sy ckp "Nama die Fazrel ma! Fazrel Jenal". ma ckp "ha, jenal". -,-
7 Dec

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita nampk sgt sy ni ta pandai layan tetamu kan. haha. slalu kalo org dtg, sy dok dalam bilik. muehehe . ma & pa mara sy oh . cis!
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita masa papa balik niaga, awk salam papa, then papa suro sy g blkg. papa yg buatkan air ntok awk. mama plak bg kuih ntok awk. :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita lepas makcik sy suruh jmput awk masuk, bru sy ajak awk masuk. ta bagi air atau mknan pon. kesiannya awak. teruknya sy -,-
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak datang rumah sy lagi untuk kali ke-2. sy ta jemput awk masuk pon pagi tu kan? biar je awk kat luar. teruk teruk! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita g Bkt Melawati, sy tarik baju awk smpi nak koyak sbb takut monyet ! terimakasih gelakkan sy . huwaa ~ sy takut :(
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita masa sy posting kat Tg.Karang, awak siap dtg sana & bawak sy & kwn2 sy g jenjalan kann .tawu2 je kami nga bosan. thankyou. :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita hari tu hari paling bahagia. official dengan awak 10.04.2011 jam 3.35 pm . ;)
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita oh btw, hadiah awak bagi kat sy & hadiah sy bg kat awak..sama kan? haha. ada jodoh smpai hadiah pon bole sama :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak lepak kat rumah sy lama kan yunx? haha. & awk bagi saya hadiah! thankyou. saya soka DOMO tu :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita pastu buat official relationship dekat FB. tu 1st relationship sy kat FB & i hope it's the last one :)
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita lepas tu kita declare couple dekat ruang tamu depan rumah saya . wewwit ! pada waktu ini : pic.twitter.com/cuhsy4kR
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita saya igt awk ta berani. tp awk bebetul dtg! papa&mama sembang ngan awk & mereka nmpknye suka dgn awak :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak selalu doa banyak banyak supaya saya jatuh hati kat awak kan.. sbb sy cuma nak kawan je masa tu ;)
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita selalu wall-to-wall kat FB kan ? wall awk penuh nama sy, wall sy penuh nama awk. haha . asek merepek jeh :D
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita setiap kali nak gaduh, mesti mintak izin dulu nak gado, kan? haha gedik jeh time tuu :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kekadang kita main game lain. awk pandai main chess . sy selalu kalah. tasuka -,-
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita tiap kali sy nk baling bowl tuu, awk type ngeade ngade kat tepi tu . saje nk kacau tumpuan sy an. ngade ! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kalo skype, kita slalu lawan bowling. awak selalu kalah! wek! ta hebak ahh ! slalu gelakkan awak. kapok ! :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kita selalu skype kan dulu? selalu sgt. since, kat Flora dulu ada wifi kann. skang dah takde. huu ~
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita saya ada simpan pembalut BF yg awak bagi tu. tapi dah hilang sejak pindah Kasturi. -,-
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita aha! sy jumpa entry kat blog sy. igt lagi tak dgn entry nii syg eikaelyza.blogspot.com/2011/01/bf-fro…
7 Dec


EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita awak suro dayat snap gamba kita lepas awk bg coklat tu kan. haha kelakar. dah la sy nga sakai time uh :D
7 Dec Favorite Retweet Reply

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita kwn2 awk ramai sgt time uh kann . bape moto ntah. dlm 7 kot, kan ? sampai skang sy tatao sape je kwn2 awk yg ikut time uh . :P
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita banyak sungguh dugaan awak nk dtg jmpa sy. tayar bocor la, tali minyak putus la, hape laaa . kesiannya ..
7 Dec 

EikaZairil Afiqah Zairizal 
#KenanganKita first time jumpa kat Flora Damansara. awk dtg naik moto dgn kawan2. semata mata nk hantar coklet kedberi Blekfores ntok sy :D
7 Dec

           
*kalau muntah minta maaf la , tak berniat pun lalalala~ 

Terima Kasih sudi membaca ! :*



2 comments: